maanantai 2. toukokuuta 2016

Viikko 9

Maanantai 25.4.2016

Oli pajapäivä jälleen kerran. Itse olin leirivälinepajalla korjailemassa puolijoukkuetelttaa. Liimailtiin paikkoja kipinöiden polttamiin reikiin ja otettiin vastaan palautuvia tavaroita. Enpä oo vastaavaa aikasemmin tehny, mutta aika lepposasti se eteni. Ei hirveemmin kiireellä tarvinnut tehdä mitään.


Siivouspajalla sai ajaa koneella autopajan lattiat, mopata ja sen jälkeen pesin neuvotteluhuoneen tuoleja vesi imurilla. Tuolien pesu oli hidasta ja kärsivällisyyttä vaativaa puuhaa.  

Tiistai 26.4.2016

Aamusta oli maalaamishommia taasen. Oli vissiin jo neljäs kerta, eli värien käyttöön oli saatu jo vähäsen kokemusta. Homman tarkoituksena oli maalata talo jossa haluaisi itse asua. Melko erilaisia hökkeleitä tuli, mutta aika hienojakin olivat.
Keskiviikko 27.4.2016

Kävimme tutustumassa TAKK:n Nirvan toimipisteeseen. Opinto-ohjaaja esitteli meille opintolinjoja ja toimitiloja. Näistä mieleenpainuvin oli pintakäsittelyn puoli, ja opiskelutilat vaikuttivat todella hyvin toimivilta ja uudistetuilta.

Mielenkiintoista oli myös, että kesken esittelyn jouduimme poistumaan palohälytyksen vuoksi :---)

Torstai 28.4.2016

 Menimme mouhijärvelle Valtsun suunnittelemalle retkelle. Päivä oli erittäin nätti ja kävimme kävelemässä muutaman kilometrin metsäpolkua.
Söimme lounaaksi tofunuudelia ja appelsiiniin tehtyjä mutakakkuja. Kokeilimme myös kalastusta, mutta kukaan ei saanut kalaa. 


Mukanamme oli myös ohjaajaharjoittelijamme Maijun koira Noppi, joka sulatti kaikkien sydämet söpöydellään :3


Perjantai 29.4.2016

Päivän ohjelmana oli Steiner päiväkodin pihan rakentelu. Lisättiin multaa vasta istutetulle puulle ja tehtiin polut kumpareelle. Sateenvarjojalava sai myös paremman suojaverkon ympärilleen. Lapset innostuivat tekemään myös omia istutuksiaan pihamaille, tai ainakin kaivelemaan istutuskuoppia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti