torstai 26. toukokuuta 2016

 23.05.2016

Viimeinen viikko käynnistyi, kun saatoimme loppuun projektin, jonka aloitimme Steinerkoululaisten kanssa.
Kylvimme peltoon kuviot, jotka olimme suunnitelleet lasten kanssa. Lapset ja aikuiset saivat heitellä siemeniä maahan ja työ valmistui mallikkaasti.

 24.05.2016

Tiistaina meillä oli lunki päivä. Pidimme Maijun johdolla maalaamistamme kasviväriteoksista pienimuotoisen taidenäyttelyn, jotka saimme esitellä toisillemme. Esittelimme samalla myös omat voimavarakansiomme ja niiden sisällön.

25.05.2016

Keskiviikkona heti aamusta pääsimme testaamaan polkupyöräpajan pyöriä ja Maijun johdolla pyöräilimme rauhalliseen tahtiin virkistävässä ilmassa. Kävimme muunmuassa Ahlmannilla tiirailemassa kasveja ja syömässä nektariinit sekä Maiju esitteli oman mökkinsä Nekalan ihanassa ja vehreässä siirtolapuutarhassa.
  


Tällainen söpöliini tuli vastaan Ahlmannilla

Matkalla pysähdyimme ihastelemaan suorittamaamme kylvötyötä

26.5.2016

Viimeinen päivä koitti, vihdoista viimein.

Kuvassa kakku ja Seppo
 Eeva toi paikalle käsittämättömän ihanan voileipäkakun vaikka tarjoiluja oli kyllä ihan Etapinkin puolesta. Maha on tällä hetkellä niin täynnä, että kohta kuollaan, mutta silti pitäis syödä ainakin tuo aurajuusto loppuun. Tunnelma itsellä ainakin vähän haikea, mutta ehkä vähän odottavakin. Tästä alkaa "kesäloma".

Oli kyllä kaikin puolin hieno kokemus olla tällä pajalla ja tietää kyllä sen, että tätä jaksoa vielä muistelee lämmöllä myöhemminkin. Äärimmäisen jees tapa viettää kolme kuukautta keväästä :)

Enpä tiedä mitä tähän muuta voisi kertoa vielä. Pahoitella voi että vähän on blogin kirjoittelut jääneet viime aikoina vähemmälle, ollut niin paljon muuta ohjelmaa koko pajalla. Mutta nyt tämä poppoo kiittää, kuittaa ja painelee kesän viettoon. Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti