maanantai 2. toukokuuta 2016

Viikko 7

Maanantai 11.4.2016

Pajapäivä oli pajapäivä. Porukka oli taas eri pajoilla, allekirjoittanut kirjoitti tätä blogia päivän. Plööh. Iltapäivästä oli Rastin järjästämä luento, psykologi/psykoterapeutti Arto Pietikäinen kertoi meille itsetunnon ja itsetuntemuksen lisäämisestä ja yleisestä läsnä olemisesta. Paljon puhuttiin etäisyyden ottamisesta omiin ajatuksiinsa. Vain pari luontopolkulaista oli luennolla, vaikka olis ehkä kannattanut muidenkin olla, koska se oli hyvä luento se. Ja saatiin kahvia ja keksiä sekä ilmaiset rusinarasiat!

Tiistai 12.4.2016

Voimavarakansio oli päivän sana. Meille jaettiin 15€ per lärvi ja sitten lähdettiin etsimään itselle sopivaa kansiota, tai jotain muuta mihinkä haluaa "voimavaransa" säilöä. Voimavarakansioon siis kasataan kuvia ja muita muistoja pajajakson ajalta ja siis kansiohan ei välttämättä ole kansio, vaan se voi olla esim. rasia, sanko, reppu jne. Iltapäivästä istuskeltiin ja kuunneltiin musiikkia ja etsittiin sopivaa materiaalia kansion täytteeksi. Kahvia meni ja läppää heitettiin runsaasti.

Keskiviikko 13.4.2016

Niin tapahtui sinä päivänä, että saimme isot lihakset. Kaikki.

Aamulla menimme ratinaan kuntosalille. Taru tuli ja antoi kaikille banaania ja leipää ja Taru meni eikä näkynyt loppu päivänä. Sittenpä olimme pelkästään me ryhmäläiset nostamassa rautaa, niin että muita hirvitti. Salin jälkeen lounastimme kauppahallissa (jei!) ja iltapäivälle oli vielä jotain lattaritanssia. Liikunnallinen päivä ja silleen. Danila, meidän italialainen ystävämme, nauroi koko tanssin ajan, koska hänen hänen koordinaationsa on HUONO (niin vissiin) ja hänellä on oma latinotanssi. Nauraminen oli kuulemma kiellettyä, lol.

Torstai 14.4.2016

Retkipäivä olikin tällä viikolla ihan tässä Etapin lähistöllä metsässä. Söimme aamupalan, minkä jälkeen koettelemuksena oli kasata puolijoukkueteltta metsään. Kahdella meistä oli ilmeisesti kokemusta puolijoukkueteltan pystyttämisestä, mutta hetken kuluttua huomasimme, että eivät nämä kaksi muistaneetkaan teltan kasaamisesta mitään. Apua pyydettiin myös random ohikulkijalta, se itseasiassa kannatti. Meinki oli aluksi hiukan kireä kun kukaan ei tiennyt mitä tehdä, mutta sitten kun homma alkoi sujumaan niin porukka rentoutui ja oli ihan kivaa.

Loppupäivästä kokoonnuimme Etapilla ja tuumimme omia roolejamme ryhmässä jossa kasasimme teltan. Löytyi suunnittelijaa, toimeenpanijaa, pohtijaa jne.. Tämän jälkeen meillä oli puolen tunnin rentoutus teltassa, mikä oli harvinaisen kivaa! Meinasi tulla uni silmään ainakin parille tyypille :) Sitten päivä olikin pulkassa, kasasimme teltan ja lähdimme kotiin.

Perjantai 15.4.2016

Tänään on siis perjantai 15.4. ja istuskellaan Etapilla kirjoittelemassa blogia ja eilistä rentoutusta varten esillä olleet makuupussit laiteltiin takasin pusseihin kuivamasta. Seuraavaksi lähdetään Supermessuille Pirkkahalliin.

http://www.supermessut.fi/


Jännä nähä mitä tuolla on. Viikonloppu lähestyy minuutti kerrallaan, nyt pitäisi alkaa syömään ja siirtyä sitten messuilemaan. Katsellaanpa taas ensi viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti